Посещение на античен град Хераклея Синтика

Днес посетихме Хераклея Синтика и научихме за новите разкрития на археолозите. Античният град Хераклея Синтика се намира само на 1 километър от църквата на Ванга, в подножието на угасналия вулкан Кожух. Някога е бил населяван от тракийското племе синти, за… Прочети повечеПосещение на античен град Хераклея Синтика

Футболен турнир

Втори детски футболен турнир в памет на Георги Стоянов – Банката… В памет на едно сърцато момче.. Браво на организаторите! Децата от СУ „Антон Попов“, ІІІ- а клас, IV-а клас и V-а клас , които спечелиха II-ро и ІІІ-то място… Прочети повечеФутболен турнир

Участие в олимпиади за учебната 2014-2015год.

Нашите възпитаници се представиха достойно в областния кръг олимпиади и защитиха честта на училището ни. Иван Стойков се класира на първо място в олимпиадата по география и икономика за VІІІ клас. Успешно е и участието му в олимпиадата по история… Прочети повечеУчастие в олимпиади за учебната 2014-2015год.

Х Национална олимпиада по география и икономика

Възпитаникът на СОУ „Антон Попов“ Иван Аспарухов Стойков участва в     националния етап на Х Национална олимпиада по география и икономика в гр. Ямбол, след като се класира в областния етап, единствен от Благоевградска област от всички вързастови групи.

Второ място в общински баскетболен турнир

  В проведения общински турнир баскетболният отбор (момчета) на СОУ „Антон Попов“ спечели II място във възрастова група V – VII клас. Атанас Найденов от VI клас получи грамота за най-добър играч и бе награден с баскетболна топка.